Додела награда најуспешнијим вождовачким ученицима у школским спортским такмичењима

  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery
  • gallery

И ове године одржано је свечано проглашење најуспешнијих школа у школским спортским такмичењима Вождовца у кошарци, одбојци и футсалу у школској 2022/23. години.

У уторак ,14.2.2023. године у 12:30 часова у свечаној сали општине Вождовац ,наше ученице примиле су дипломе и пехаре за своје заслужене успехе које су постигле трудом и радом и тако представиле на најлепши начин своју школу и Општину.

Ученице наше школе освојиле су 1. Место – кошарка(ученице 5 и 6 разреда)

1. Место- одбојка ( ученице 7 и 8 разреда )

2. Место – футсал ( ученице 5 и 6 разреда )

3. Место- одбојка ( ученице 5 и 6 разреда )

Подели признања присуствовао је генерални секретар Београдске асоцијације за школски спорт Слободан Ђурић, спортски директор Београдске асоцијације за школски спорт Момчило Станојковић, члан Већа Градске општине Вождовац задужен за спорт Александар Максимовић, чланица Већа задужена за школство Бојана Јакшић и председница и генерални секретар Спортског савеза Градске општине Вождовац Јована Радивојевић и Срђан Милић.

Поносни смо на наше ученице које већ годинама нашу школу представљају у најлепшем светлу , од општинских,градских,међуокружних до републичких такмичења ,а све то у пратњи професорке Валерије Михајловић .